Voor de frietjes begin je met de oven voorverwarmen op 200 graden. Was de aardappelen grondig en snijd er frietjes van. Gemiddeld 1/2 tot 1cm breed. Meng deze in een kom met de olijfolie, peper en zout. Bak deze circa 35 minuten in de oven. Schep ze halverwege om
Voor de kipnuggets doe je de zure room in een kom. Voeg ook de paprikapoeder, mosterd, peper en zout bij. Roer de ingrediënten goed door. Snijd de kipfilet in stukken wat grotere stukken van ongeveer 5cm. Voeg de stukjes kipfilet bij het mengsel. Verdeel de panko paneermeel met peper en zout over het diepe bord. Wentel de kipfilet door de paneermeel, en zorg dat ze volledig bedekt zijn.
Leg de keukenpapier op een plat bord en zet deze klaar. Verhit de zonnebloemolie in de koekenpan op middelhoog vuur. Zorg er goed voor dat de olie heet is. Bak de kip 2-3 minuten aan iedere kant. Als de kip een goud bruin korstje heeft is deze klaar. Als de kip klaar is kun je deze op het bord met keukenpapier leggen.
Voor de salade snij je de tomaten in partjes. Snijd de kommer in de lengte door de helft, en vervolgens in halve plakjes. Hak de bieslook fijn. Meng dan de tomaten en komkommers in de saladeschaal. Voeg de zure room, extra vierge olijfolie, witte balsamico azijn en de bieslook erbij. Meng het geheel in de kom door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe